четвер, 22 березня 2018 р.

Атестаційний творчий звіт вчителів початкових класів ОНЗ "Романівська гімназія"

21 березня 2018 року відбувся Творчий звіт вчителів початкових класів, які атестуються у 2018 році. Цьогоріч свої надбання представили  Фещенко Н.М., Драгокупел О.В., Бучко Н.,Д., Волтарніст С.А., Метельська С.С., Дорощук О.М., Власюк Ю.В.

Вони розповіли яких успіхів та результатів досягли у міжатестаційний період. Вісім  "експертних груп" ретельно вели облік і підрахували, що за 5 років педагоги, що атестуються, взяли участь у 5 обласних семінарах, і 3- республіканських. беруть участь у 6 педагогічних проектах, пройшли 9 тренінгів, отримали 7 сертифікатів на платформі превентивного навчання, 2- проходять онлайн- тренінги на платформі "ЕдЕра", розмістили 13 публікацій на веб-сайтах, надрукували дві статті у педагогічній пресі. Подали 47 відкритих уроки на гімназійному рівні, 8- на районному рівні.


І знову обласний турнір з шахів- 2018


Відвідування уроків в Червонохатківській філії

21 березня 2018 року


Відвідування уроків вчителів Червонохатківської філії ОНЗ «Романівська гімназія», які атестуються, принесло приємні враження від затишної атмосфери школи, привітності завідуючої філії Романчук С.М, працівників школи та учнів , майстерності вчительки початкових класів Кузінської О.Б. та вчительки біології Побережник С.Є.