неділю, 13 січня 2019 р.

 11 січня 2019 року на базі ОНЗ " Романівська гімназія", за участю голови райдержадміністрації Олексія Григоровича Капінуса, начальника відділу освіти Оксани Леонідівни Гаврилової, працівників методичного кабінету, педагогів загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів відбулася виставка «Сучасна освіта Романівщини-2019», на якій було обговорено шляхи подальшого розвитку освітньої галузі району.  Учасники заходу поділилися власним досвідом, презентували навчально-методичні посібники, методичні рекомендації, практичні порадники, що стосувалися реалізації ідей Нової української школи. Заступник директора ОНЗ "Романівська гімназія" Драгокупел О.В. презентувала досвід вчителів початкових класів по впровадженню ідей НУШ в освітній процес. На виставці всі мали змогу обговорити питання подальшої моделі розвитку сучасної освіти, обмінятися досвідом та знаннями, які набули  впродовж 2018 навчального року. Багато педагогів гімназії отримали відзнаки та нагороди, що стало стимулом до подальшої плідної праці.
Дипломами І ст. нагороджено: Савченко О.П., Кравець С.В., Макаревич Л.І. Фещенко Н.М. з ОНЗ «Романівська гімназія», Куцан Д.С. з Ясногородської філії ОНЗ «Романівська гімназія», Гензель-Гончарову О. І. з Камінської ЗОШ І-ІІІ ст.
Дипломами ІІ ст. відзначено: Воробйову А.В. методист РМК, Паренюк Є.П. з ОНЗ «Романівська гімназія», Вольнову Н.С. з ОНЗ «Старочуднівськогутянський ЗЗСО І-ІІІ ст.», Смурову Л.С. з Вільшанської ЗОШ І-ІІІ ст., Гуриненко Т.О. з Гордіївської ЗОШ І-ІІІ ст., Осику М.О. з Костянтинівської ЗОШ І-ІІІ ст., Папіжук Л.Л. з Романівського ЦРД та Якобчук В.В. з Биківського ЗДО.
Дипломи ІІІ ст. отримали практичні психологи ОНЗ «Романівська гімназія» Оржеховська Н.Л. і Бондар Л.З. та Демидова Н.В. з Биківського ЗДО. До вашої уваги фоторозповідь про виставку.