четвер, 25 квітня 2019 р.

Звіт про Кольоровий тиждень початкових класів

8.03.19р. у ОНЗ «Романівська гімназія» розпочався тиждень початкової школи під яскравою назвою «Кольоровий тиждень». Кожен день тижня присвячений певному кольору та має свою тематику.
Понеділок зафарбувався у синій колір. День збору інформації. Синій вважається кольором інтуїції. Він стимулює мислення. А як красиво він виглядає!
Вівторок у нас був зелений день. Це колір природи, рослин. Учні взяли участь у пізнавальному  квесті «Птахи прилетіли – на крилах весну принесли».
Середа видалася сонячною і яскравою, адже  була  жовта. Жовтий колір – це колір сонця, радості і оптимізму. День спорту.
А четвер у нас був червоним. «Інтелектуальна розминка». Недарма червоний асоціюється з сонцем, вогнем, енергією, коханням. Він  надає впевненості, заряджає енергією, позбавляє від туги і негативних емоцій, викликає відчуття тепла і має зігріваючу дію.
П’ятниця – казкова, різнокольорова.
Протягом тижня ми переконалися, як кольори зцілюють нас, змінюють наш настрій і внутрішній стан, заспокоюють і змушують діяти, розпалюють творчу думку, допомагають зосередитися. Ентузіазм, творчий підхід учителів допомогли зробити тиждень початкової школи справжнім святом як для дітей, так і для дорослих. Кожен день «Кольорового тижня» пройшов на високому емоційному підйомі та позитиві. Вчитися, дійсно, цікаво і весело!