середу, 24 квітня 2019 р.

Участь вчителя фізичної культури у проекті "Посилка успіху" від Klitschko Foundation



Klitschko Foundation щиро привітав  вчителя фізичної культури ОНЗ «Романівська гімназія» Кліменчука Федора Михайлович та КУ ОНЗ «Романівська гімназія»  з перемогою у проекті «Посилка успіху»!
 Конкурсна комісія відзначила заявку Кліменчука Ф.М. однією з кращих. За умовами конкурсу він отримав можливість 15-17 квітня 2019 року відвідати триденний тренінг від Klitschko Foundation у Кончі-Заспа  та чекає на набір базового спортивного інвентарю для уроків фізичної культури.
Щира подяка Фонду, його організаторам, керівнику проекту Аліні Носенко, спікерам Юрію Кручен, Сергію Ющишину, Юрію Журавському, Ксенії Люстратовій та Наталії Другак, які ознайомили теоретично і практично учасників тренінгу з профілактикою булінгу, з впливом спорту на психіку учня, гендерним підходом у фізичному вихованні школярів,  зі створенням належних умов для гармонійного розвитку підростаючого покоління України, що досягається у поєднанні як фізичного, так і духовного та інтелектуального становлення молоді.
Усі учасники отримали домашнє завдання провести тренінг для вчителів фізичної культури. поділитись досвідом участі  у проектах Klitschko Foundation, провести спортивні змагання і зробити відеозвіт про пророблену роботу.














Немає коментарів:

Дописати коментар